Един сериозен и зрял Джордж Клуни

Джордж Клуни няма какво повече да се доказва като актьор и го знае. На 51 години той остарява красиво и в него има повече дяволитост в сравнение с хора на неговата възраст. Той събира всичкия чар, интелигентност, остроумие и кавалерство, които един мъж може да притежава. Джордж Тимъти Клуни е откровен – каквото виждате, това ще получите.

Не се опитвам да доказвам нищо. Мисля, че съм се изградил и не играя игрички, за да разбера какво харесвам и от какво се интересувам, казва той. Независимо от това, че през май миналата година той удари половин век, Клуни става все по-готин и дори по-спокоен с възрастта. Пример за това са колите му. Вместо спортни коли, той предпочита вече удобството на минивана.

В Лос Анджелис имам две коли и два мотоциклета. В Италия имам три мотора. Когато си млад, харесваш спортни коли и подобни глупости, които наистина тогава имат значение. В Италия прекарвам времето си в уютен хотел и се движа с миниван. По този начин изхвърлих гъзарията си през прозореца, смее се Клуни. След време искам просто транспорт и марките на автомобилите нямат значение.

Актьорът често се сеща за ирландските си корени и католическото си възпитание. Клуни има ирландски корени по бащина и майчина линия. Името му идва от келтски и означава „измамник” или „ласкател”.

Той се ражда и живее в семейството на известния и уважаван журналист Ник Клуни, което го е изградило като човека, който е в момента. Баща ми беше велик журналист. Преди тридесет години, когато учех ТВ журналистика в колежа, разбрах, че няма да стана толкова добър, колкото моя баща. Не бях толкова бърз или умен като него, осъзнах, че няма да се занимавам с това. Чичо ми - актьорът Джос Ферер, ме взе да участвам в един от филмите, в които играе. По-късно пристигнах в Лос Анджелис и извадих късмет с киното.

В момента Клуни пише, режисира и продуцира филми, а в началото на 2012 година той спечели Златен Глобус за филма си „Потомците”. Един от филмите, които подготвя се нарича „Енрон”, който няма нужда от обяснение. Следващата лента, която режисира, е „Момчетата от Белмонт” – история за банда крадци, която се събира, за да довърши работа, започната преди седем години.

Има много неща, които искам да направя, а не разполагам с време за тях. Най-добрият съвет, който леля Роузмъри ми е давала, е: „Да не се събудиш на 65, чудейки се какво е трябвало да направиш като по-млад”. Тя също ми казваше да не смесвам водка с вино, но често забравям този съвет.

Любовният живот на Клуни е поредица от афери с 20-годишни момичета и непрестанно е отразяван в таблоидите. Той бързо замени италианската си приятелка, Елисабета Каналис с 31-годишната моделка Стейси Киблър. Клуни обаче не обича да коментира приятелките си и избягва въпросите за личния си живот.

 Коментари към новината

  • Смени картинката