Ева Мендес - лицето на съвършената женственост

Универсалната красота съществува. Пример за нея е Ева Мендес. Тя има всичко, за което жените мечтаят, а мъжете обожават - красива коса, стройно тяло и идеални черти. Вместо постоянно да измисляме нови начини да сменим визията си, по-добре да вземем пример от нея и да използваме това, което имаме като даденост.

Кубинка по рождение, американка по паспорт. Притежава природна красота. Не е случаен фактът, че Ева Мендес стана лице на един от най-продаваните аромати – Angel на Thierry Mugler. Има в себе си нещо, което омагьосва: спонтанността на лошото момиче, неустоим чар и абсолютната сила на красотата. Подобни черти могат да бъдат приписани и на аромата Angel, който е на парфюмерийния пазар от цели две десетилетия. Това е аромат, който извиква противоположни чувства - или си луд по него, или не можеш да го понасяш. Thierry Mugler, известен с авангардните си идеи, е създал парфюма напълно интуитивно. Той трябвало да бъде сладко-шокиращ, но също така не бивало да "потиска" със своята изразителност дамите, които го носят.

Първата рекламна кампания на Angel, чието лице бе Naomi Watts, беше наистина ангелска. В поредната режисьорът е искал да покаже на дамите, че ангелското излъчване също може да е секси. Изборът на прекрасната Ева Мендес не е случаен. Чрез нея Thierry Mugler реализира своята концепция - да избегне сладникавото във визията на аромата.

Но да оставим парфюма настрана. Главното, което ни интересува е, какво прави Ева, за да изглежда така дяволски секси и добре.

- Как се грижиш за кожата си?

- Пристрастена съм към ексфолиирането и овлажняването на кожата. Що се отнася до тялото, обожавам силните скрабове и съживяващото масло с кокос. Най-добре се получава, ако мога да го съчетая с хубав тайландски масаж.

- Полагаш ли някаква специална грижа за косата си?

- По никакъв начин не мога да си представя живота без кокосово олио и балсам за след измиване Pantene Pro-V. Тъй като мия косата си всеки ден, балсамът за мен е номер едно. Задължителното олио е по-скоро средство за стилизация.

- Наистина ли обичаш да се движиш или приемаш тренировките като задължение?

- 4-5 пъти в седмицата с удоволствие излизам на интензивни разходки по планински терени с кучето ми Хуго. Но разбира се правя и редовни упражнения с моята треньорка Джоана.

- Спазваш ли някаква диета?

- Не ям месо. Особено такова, което е инжектирано с антибиотици. Храня се предимно с риба, зърнени храни и зеленчуци. От време на време се изкушавам да хапна нещо сладко - в края на краищата и аз съм човек.

- Ползваш ли някакви добавки към диетата?

- Приемам омега-3 киселини. Пия вода в огромни количества. В бутилката с вода слагам хлорофил на прах. Това е гениален коктейл със свойствата на антиоксидант. Фантастичен е за кожата.Коментари към новината

  • Смени картинката