Сани Алекса – българката с негърски глас

Някои я сравняват с американската арендби звезда Бионсе, други са категорични, че е родена да пее госпел. Едно е ясно – талантът на 30-годишната Александра Апостолова е страхотен, а музиката й вече звучи по всички телевизии и нощни клубове. Доказателство за страстта й към хип-хопа е татуировката „R&B” на плешката й, както и името на кучето й – Бионсе. За съвсем малко време пловдивчанката се превърна от обикновено момиче, което пее предимно в чужбина, в родна звезда. За това й помогна шоуто “X factor” , което я изстреля на едно от челните позиции на финала.


Xfactor изстреля Сани Алекса на върха на музикалните класации

 

За Александра музиката е целият й живот. Дори след операция на гласните струни, не се отказва от мечтата си да пее. В продължение на 10 години е живяла и пяла в цяла Европа и въпреки че в България има покана да стане поп-фолк изпълнител, тя мечтае да се занимава със соул и R’n’B. Най- голямата й мечта е да пее с Beyonce и да има семейство и деца. С тази визитка се представя Александра, която след края на „X factor” получи сценичния псевдоним Сани Алекса.

Освен със завладяващия си и дрезгав глас, зрителите запомниха пловдивчанката и с любовната й афера с Пламен – едно от момчетата от групата Voice of Boys. Те изживяха доста романтични моменти заедно, но за съжаление се разделиха малко след финала на шоуто.
Сани наскоро излезе и от Къщата на Big Brother All Stars. Затова пък тя не спира да радва феновете си с изпълнения по клубове из цялата страна. Певицата изкара и два модерни клипа с арендби звучене -„В този клуб“ и „Imma model”. По всичко личи, че мургавата чаровница няма да се спре дотук, а ще покорява нови върхове.Коментари към новината

  • Смени картинката