Speed Dating мания завладя Пловдив

През последните десет години манията "събития за необвързани" завладя цял свят. Процентът на хората в зряла възраст, които живеят без партньор, постоянно нараства и тази демографска група постепенно формира свои правила – специфични начини на забавление, пътуване, общуване. Типичен пример за това е появата на специализирани събития за необвързани.
Събитията за необвързани възникват още през миналия век, като набират популярност първо в САЩ и Австралия. През последните 10 години те претърпяват истински бум и вече са се наложили във всички западни и голяма част от източните общества. Тези събития позволяват на необвързаните да общуват с нови хора, да се забавляват заедно и да си търсят подходящ партньор. Два от най-популярните формата са – Бързи Срещи (Speed Dating) и партита за необвързани.


В България събитията за необвързани се организират вече от няколко години в София и Пловдив. Основната организация, която стои зад тези срещи, е SpeedDating3.com. За последните три години екипът е провел успешно над 100 събития, а резултатът е много забавление, нови познанства, сватби и успешни връзки. За 17 октомври 2013г. организаторите са приготвили за Пловдив събитие, което съчетава двата най-популярни формата при събитията за необвързани – Speed Dating и Sexy & Single Party.
Бързите срещи са известни най-вече от филмовия и телевизионен екран - „Сексът и гардът“, „Hitch“, „Доктор Хаус“ и др. Събират се 10 мъже и 10 жени. Срещаш се за 8 минути с всеки представител на срещуположния пол. Записваш на специално картонче с кой искаш да се срещнеш отново. След срещата организаторите разменят координати, само където има взаимен интерес.
Събитията от типа Sexy & Single Party събират заедно между 100 и 300 човека веднъж на няколко месеца.  Тяхната концепция е смесването на хубава музика, интересни хора, приятна атмосфера, танци и игри за опознаване. Така всеки гост може да избере дали да танцува, да се включи в някоя компания или да участва в игрите.
Първото парти за необвързани ще се проведе на 17.10.2013г. Можете да разберете повече и да се регистрирате на: www.plovdiv.speeddating3.com/party
 Коментари към новината

  • Смени картинката